Polityka prywatności Taniawww
Ochrona Twojej prywatności jest dla nas bardzo istotna!

Poniżej przedstawiamy najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz o wykorzystywanych przez nas plikach cookies.

Przetwarzając Twoje dane osobowe stosujemy środki organizacyjne i techniczne mające zapewnić ich bezpieczeństwo, w tym stosujemy szyfrowanie połączenia za pomocą certyfikatu SSL.

Administrator danych osobowych

EVERYDAY Bualoy Jabłońska, NIP: 5851446388, REGON:361472446, z siedzibą ul. Jaśkowa Dolina 9/1, 80 -252 Gdańsk. Miejsce pełniące rolę biura obsługi Klienta: ul. Zygmunta Augusta 11, budynek A, p. 407, 81-359 Gdynia. Adres email: biuro@taniawww.pl, nr. Tel: (+48) 575 341 000

Podstawy prawne przetwarzania danych osobowych

  • a) Wykonanie umowy o świadczenie usług (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
  • b) Ciążący na nas obowiązek prawny, np. związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
  • c) Zgoda wyrażona w sposób elektroniczny (art. 6 ust. 1 lit. a RODO)
  • d) Nasz prawnie uzasadniony interes, w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)

Podanie Twoich danych jest dobrowolne, ale niezbędne, abyśmy mogli świadczyć Tobie nasze usługi.

Na stronie nie są zbierane ani przetwarzane dane osobowe w celu ich przekazania lub sprzedaży podmiotom zewnętrznym dla celów marketingowych.

Przetwarzanie danych do momentu cofnięcia przez Ciebie zgody pozostaje zgodne z prawem – możesz ją cofnąć w każdej chwili.

Nasza strona internetowa nie zbiera od Ciebie w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.

Okres przetwarzania Twoich danych osobowych

Twoje dane będziemy przetwarzać tylko przez okres, w którym będziemy mieć ku temu podstawę prawną, a więc do momentu, w którym:

  • a) cofniesz zgodę na przetwarzanie danych, jeśli to ona była jego podstawą,
  • b) przestanie ciążyć na nas obowiązek prawny, zobowiązujący nas do ich przetwarzania,
  • c) ustanie możliwość dochodzenia roszczeń, wynikających z zawartych pomiędzy nami umów.

Cele przetwarzania

Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe, aby:

  • a) świadczyć usługi, które oferujemy na tej stronie,
  • b) skontaktować się z Tobą, jeśli prześlesz je za pośrednictwem formularza kontaktowego.

Twoje prawa związane z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych

  • prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych
  • prawo dostępu do Twoich danych osobowych
  • prawo żądania sprostowania Twoich danych osobowych
  • prawo żądania usunięcia Twoich danych osobowych
  • prawo żądania ograniczenia przetwarzania Twoich danych osobowych
  • prawo do przenoszenia Twoich danych osobowych
  • prawo wycofania zgody: w zakresie, w jakim Twoje dane są przetwarzane na podstawie zgody – masz prawo jej wycofania w dowolnym momencie
  • prawo wniesienia skargi do organu tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych

Usługi zewnętrzne

Korzystamy przy realizacji naszych usług z pomocy podmiotów zewnętrznych, którym są przekazywane Twoje dane osobowe:

  • Home.pl – nasz dostawca usług hostingowych - ul. Zbożowa 4, 70-653 Szczecin, NIP: 852-21-03-252,Regon: 811158242
  • Przelewy24 – nasz dostawca platformy do obsługi płatności internetowych za nasze usługi - PayPro SA (PayPro), z siedzibą w Poznaniu, przy ulicy Kanclerskiej 15 (60-327), KRS 0000347935, numer NIP 7792369887

Wszystkie podmioty, którym powierzyliśmy przetwarzanie danych osobowych gwarantują stosowanie odpowiednich środków ochrony i bezpieczeństwa danych osobowych wymaganych przez przepisy prawa. W związku z powyższym, Twoje dane osobowe nie są przetwarzane przez podmioty spoza Unii Europejskiej.

Cookies

Pliki cookies ("ciasteczka") stanowią dane informatyczne, są to pliki tekstowe, które przechowywane są na Twoim urządzeniu końcowym inaczej rzecz biorąc w Twoim urządzeniu - komputerze, telefonie, podczas wizyty na różnych serwisach internetowych. Umożliwiają one wykorzystywanie pełnej funkcjonalności danej witryny. Cookies pozwalają na identyfikację komputera z którego użytkownik wszedł na stronę. Używamy plików cookie, które są niezbędne, aby umożliwić Ci poruszania się po serwisie, albo w zapewnienia możliwości świadczenia naszych usług – w tym realizacji zamówienia.

W jakim celu wykorzystujemy ciasteczka?

W celu udostępnienia możliwość realizacji naszych usług (np. dodanie wybranej usługi do koszyka) oraz w celach statystycznych.

Zainstalowaliśmy na naszej stronie internetowej narzędzie Google Analytics, w celu zebrania danych statystycznych na temat odwiedzin naszej strony. Dane te nie są udostępniane osobom trzecim, wykorzystujemy je wyłącznie dla ulepszenia naszych usług. W tym celu wykorzystujemy pliki cookies firmy Google LLC dotyczące usługi Google Analytics.